Digitale boekhouding

Wij gebruiken moderne tools zoals Winbooks Connect om probleemloos alle documenten digitaal te ontvangen.
Elke .pdf wordt met enkele muisklikken doorgezonden.
Het resultaat is dat je zelf minder administratieve voorbereiding moet doen.

Voor alle vennootschappen werken we samen met Silverfin, een online cloudplatform waarbij je als klant onmiddellijk toegang hebt tot de belangrijkste financiële informatie.  Je kan op elk gewenst moment inloggen in jouw eigen omgeving en die informatie in een oogopslag terugvinden.  Rapporten kunnen volledig op maat van jouw onderneming gemaakt worden.

.
.

Starter

Wil je als zelfstandige echt iets realiseren, dan dien je vooraf de haalbaarheid van jouw concept of idee te analyseren. Een goed businessplan en financieel plan liggen aan de basis van een goede start van een onderneming. 

CONACC heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het uitbouwen van succesvolle businessplannen en financiële plannen.  We denken graag met jou mee om van jouw startende onderneming een succes te maken.

.
.

Eenmanszaken

Wil je een eenmanszaak oprichten, maar je weet niet waar te beginnen?  Of je hebt reeds een succesvolle eenmanszaak en zit met vragen waardoor je op zoek bent naar een expert? 

Geen probleem, CONACC helpt je graag verder in jouw verhaal.  Als zelfstandige komen er namelijk vaak heel wat fiscale, boekhoudkundige en juridische aspecten aan het licht waar je vaak nog niet over nagedacht hebt. 

Als business coach denken we graag met jou mee om van jouw startende onderneming een succes te maken.

.
.

KMO

Als bedrijfsleider van een KMO moet je multifunctioneel zijn en zou je alles moeten kunnen. Terwijl jij bij de hoofdzaak blijft, het runnen van je eigen zaak, kan Connected Accountants met een professionele aanpak de administratie en fiscale aspecten van jouw onderneming verzorgen.

CONACC zorgt ervoor dat alle financiële administratie tot een minimum herleid wordt en je met een druk op de knop alle documenten kan raadplegen.  Zo wordt er minder tijd besteed aan administratie en meer tijd aan advies op maat van jouw onderneming. 

Of het nu gaat over het oprichten, helpen groeien of overdragen van jouw KMO, CONACC staat klaar om een antwoord te bieden op al jouw vragen.

.
.

Vrije beroepen

Je hebt jouw specialisatie in een vrij beroep. Dit beroepsstatuut beoogt het garanderen en bevorderen van de professionaliteit, de kwaliteit en de vertrouwensrelatie met de opdrachtgever, cliënt of patiënt.

Als ervaren boekhouders en accountants biedt Connected Accountants dezelfde kwaliteit en toewijding voor ons vak.  CONACC is thuis in deze materie en kan je verder ondersteunen en adviseren bij alle mogelijke vragen.

.
.

Grote ondernemingen

Het opvolgen van de boekhouding, het verwerken van facturen, bankuittreksels en andere ondersteunende documenten kunnen tijdrovende activiteiten zijn.

Connected Accountants kan helpen om de boekhouding te structureren, te assisteren bij rapportages, fiscale afsluiting en jaarafsluitingen of zelfs door de volledige boekhouding te voeren. Dit kan zowel ter plaatse in het bedrijf gebeuren als bij ons op kantoor.

Er wordt ook gekeken om de onderneming zo fiscaal optimaal mogelijk te structureren.  Bij grote ondernemingen wordt al vaker gesproken over overnames of fusies en stelt zich de vraag hoe men dit zo goed mogelijk kan aanpakken.  Connected Accountants staat klaar om voor duidelijkheid te zorgen en advies op maat te bieden om de volgende stap te zetten in het succesverhaal van jouw onderneming.