Beste klant,

Sinds 2016 zijn we als één van de eersten meegegaan in de digitalisering van boekhouddossiers. Via WinbooksConnect zijn jullie nu geconnecteerd met ons accountantskantoor.  Deze digitalisering is enkel mogelijk geweest door jullie en de ondernemende steun van Nathalie en Sanne.  Doordat we deze evolutie doorgemaakt hadden konden we vanaf het begin van de coronacrisis zonder problemen in het verhaal van thuiswerken en online-vergaderen instappen.

De weg van de toekomst is verder te connecteren op digitale wijze met ons accountantskantoor.  Dit zal verdergaan door de digitalisering in andere hulpprogramma’s zoals Intellifin & Silverfin en dergelijke, verder uit te werken.

We hebben van deze evolutie gebruik gemaakt om onze kantoorstructuur open te trekken voor de toekomst.

Vanaf 1 januari 2021 zal daarom de werking van ons accountantskantoor overgaan in een nieuwe onderneming : Connected Accountants BV.

Verder verandert er niets. Wij blijven u bijstaan met kwalitatieve service.

Ondertussen is in ons vakgebied de naam van ons beroepsinstituut en onze titel door de wetgever aangepast.

Net zoals Meul Accountantskantoor BV gecontroleerd werd,  is Connected Accountants BV getest geworden op kwaliteitseisen door het ITAA, teneinde de kwaliteitstitel van ‘Gecertificeerd Fiscaal Accountant’ te  bekomen van het enige nationale Instituut van de Accountants in België.

Samengevat de nieuwe gegevens die vanaf 1 januari 2021 zullen gebruikt worden:

Connected Accountants BV
Dorp West 100
2070 Zwijndrecht
BE 0758.473.979
info@conacc.be
www.conacc.be

We helpen u graag om er in 2021 een fantastisch jaar van te maken.

Categorieën: Algemeen