Documenten

.

Tools & Links

Aanmaken van een gestructureerde mededeling

Website: Aanmaken gestructureerde mededeling

Op deze site kan je een gestructureerde mededeling aanmaken voor je btw, voorafbetaling vennootschapsbelasting of voorafbetaling personenbelasting te betalen. Dit wordt berekend op basis van je ondernemingsnummer.

Rekening van de ‘btw administratie‘:
> IBAN BE22 6792 0030 0047
(steeds met vermelding van de u toegekende gestructureerde mededeling).

Rekening van de ‘Dienst voorafbetalingen‘ voor vennootschappen:
> IBAN BE61 6792 0022 9117
(steeds met vermelding van de u toegekende gestructureerde mededeling).

Rekening van het ‘Inningscentrum – Dienst voorafbetalingen‘ voor personenbelasting:
> IBAN BE61 6792 0022 9117
(steeds met vermelding van de u toegekende gestructureerde mededeling).

.

Silverfin

Website: Silverfin

Silverfin connecteert met alle boekhoudpakketten. Hierdoor heb je alle financiële data steeds bij de hand, ongeacht welke bron. Silverfin automatiseert traditionele afsluit workflows en verhogen daardoor de efficiëntie, nauwkeurigheid en winstgevendheid van je kantoor. Vervolgens voorzien onze krachtige analyse- en reporting tools de data en inzichten die ervoor zorgen dat klanten jou als trusted advisor zien.

.

WinBooks Connect

Website: WinBooks Connect

WinBooks Connect maakt de uitwisseling van documenten tussen de accountant en zijn klanten via een uniek kanaal mogelijk. Het is intuïtief in gebruik. In de praktijk – De gedigitaliseerde facturen worden naar het platform verzonden door de ondernemer. De herkenningsservice verwerkt…

.

Volmachten & Login

Om btw aangiftes, alsook fiscale aangiftes te kunnen inzenden, hebben wij als accountant uw volmacht nodig. De vertrouwde papieren volmacht bestaat nog steeds, maar sinds geruime tijd dienen wij te beschikken over een elektronische volmacht welke ons wordt toegekend via de site van Myminfin. Indien u deze elektronische volmacht in orde wilt brengen, neem gerust contact op met ons kantoor zodat wij de volmacht kunnen aanmaken.

.

Handleiding Biztax / btw / UBO-register / Geschillen

Het aanmaken en het beheren van de volmachten btw en biztax (voor vennootschappen) gebeurt op elektronische wijze tussen uw onderneming (mandaatgever) en Connected Accountants (mandaatnemer).
Download hier de handleiding om de volmacht te aanvaarden.

.

Handleiding Tax-on-Web / Myminfin

Het aanmaken en het beheren van de volmachten TOW, Myminfin en geschillen gebeurt op elektronische wijze tussen u (mandaatgever) en Connected Accountants (mandaatnemer).
Download hier de handleiding om de volmacht te aanvaarden.